Om mig..

Jeg er født d. 9. marts 1965 i Mariager, hvor jeg også er opvokset.

- Jeg har egentlig været ganske heldig - Lige fra jeg blev født, har jeg haft muligheden for at komme i kontakt, med masser af familie, musik og natur. De første 16 år af mit liv, boede jeg i Mariager, og der er som i sikkert ved... MASSER af natur.. Hele min familie, har altid haft meget med naturen at gøre.. vi befandt os jo midt i den. Jeg har heldigvis altid lært, hvordan man kender forskel, på de forskellige planter, fugle, fisk o.s.v. Det var vigtigt dengang.. og det er det stadigvæk. Mine onkler og min Morfar lærte mig hvordan man sejler i en "rigtig" sejlbåd, og at sætte pris på den natur der omgiver en ude på vandet - oplevelser der gør, at man aldrig glemmer Mariager fjord.

- Tænk engang... der findes børn her i Danmark, der aldrig har set en rigtig hest eller ko... utroligt, ikke sandt.. Det er vigtigt, at børn får muligheden for at opleve, og værdsætte naturen... Hvem ved... Man skal ikke tage den for givet. Jeg vil altid gøre hvad jeg kan, for at præge min søn i den retning... han skal ikke "påduttes" noget... han skal bare have muligheden, for at kunne vælge.

Jeg tog min 9 og 10 klasse, på Mellerup Ungdomsskole.. da kom der virkelig, gang i mig... Grunden til at jeg tog til Mellerup var til dels, at jeg ikke fungerede særligt godt på Mariager Skole, dels at jeg fik muligheden for at beskæftige mig med, blandt andet musik, natur, sejlsport, og måske chancen for få en masse nye gode venner. Det var der jeg lærte "at turde være mig". Mit ophold på skolen, viste sig egentligt, at blive til en form for "understregning" af, at jeg var på rette vej. Mellerup Ungdomsskole, har nok en pæn andel for, hvad jeg er i dag.

Det var også på "Mellerup", der virkelig kom gang i min musik. Det var der jeg for første gang selv stiftede bekendtskab med musikken – og ikke mindst bassen. Interessen for musik udspringer bl.a. af min fars interesse for musik, idet han også var dansemusiker.

Det hele startede i ´79...

Jeg fik budet om, at komme til at spille sammen med 8 mands orkesteret Montana Band. Det var på det tidspunkt et Funkband med "blæs", perc. og lydmand... fint skulle det jo være ;-) med devisen: Hvem spiller højest.. eller hvem bliver først færdig !?! Siden begyndte vi at spille dansemusik... der var nogen der sagde, at man ku´ tjene penge...? På et tidspunkt var vi kun fire mand tilbage i orkesteret, så vi var lige pludselig halveret. Det viste sig hurtigt, at vi var blevet et godt lille band, med en utrolig stor efterspørgsel. Den gang var mange af vores jobs f.eks. "3 dages" eller "7 dages"...nogle gange "14 dages-job".. så der var gang i den.

I de år der fulgte, var der masser af gode oplevelser..
Vi prøvede at spille i det meste af Europa, og i den forbindelse var jeg bassist for en lang række kunstnere, bla.: Kirsten & Søren (DK) Kirsten Sigaard Band (DK) Johnny Logan (Irland) Johnny and the Hurricanes (USA) Eks. Beatlen Tony Sherridan (England) Elvis Presley’s gamle backing kor, The Jordinares (USA) Wild Roses (Canada) e.c.t.

Da jeg stoppede med Montana Band, spillede jeg i en periode med mange forskellige bands. Musikstilen var lige fra "Folk" til hård rock. Stamværtshuset hed Tante Olga, så der var jeg med i deres hus-orkester... det hed jo selvfølgelig Olga Band (Det var fedt..!)
Så kom jeg til at spille med en god ven og vendelbo, der hedder Ib Grønbech.. (I ved nok... ham med "Beatles-hår") Jeg spillede med ham i ca. 3 år... en periode med masser af sjov og ballade..

I 5 år havde jeg haft glæden af, at spille
sammen med nogle dejlige mennesker i danseorkesteret Rose band..   - nogle dygtige musikere, og mine gode venner.

I april 2002 blev jeg kontaktet af Birthe Kjær’s orkester Gemalerne, og i den forbindelse tog jeg udfordringen op.

Udover Birthe Kjær, var vi også backing for bla.andet Keld & Hilda. Vi har i samme periode, været backingorkester i en sammenhæng kaldet ”Dansk Slagerparade”. Konceptet har igennem tiden indeholdt følgende kunstnere: Bjørn Tidmand, Dorthe Kollo, Richard Ragnvald, Kisser & Søren, Susanne Lana, Teddy Edelmand, Klaus Stranholm, Keld & Hilda, Dario Campeotto, Anne Herdorf, Louise Espersen, og desværre afdøde ”Jodle Birge”.

I 2012 var vi i marts måned på “Grand Prix Tour”.. Holdet bestod udover Gemalerne af Jakob Sveistrup, Søren Poppe (Rollo & King) samt Kirsten & Søren. Turen gik rundt om i landet til de store musikhuse, og med fantastiske dejlige tilbagemeldinger.

Den 31-12-2012 stoppede orkesteret “Gemalerne”.. Det har været nogle dejlige oplevelser i alle disse år, som jeg har nydt at dele med mine orkestermedlemmer, Michael K, Bent S, Jørgen Jeppesen og Per Hansen. Tak for nogle dejlige år. :-)

Siden d.1-10-2011 og til 2015 har jeg arbejdet 25 timer om ugen i en Musikforretning i Randers, hvor jeg “nørder “ med musikinstrumenter, til min, og forhåbentligt mine kunders store fornøjelse.

Fremadrettet satser jeg på en karriere inden for plejesektoren, d.v.s. evt. på plejecentre, bosteder og evt. behandlingshjem. Jeg elsker at have med mennesker at gøre, og jeg er god til det..

De to bedste ting, der er sket for mig udover musikken skete i 1996, hvor jeg fik min søn Alexander og i 2000 hvor jeg mødte verdens dejligste kæreste Gitte.

Da musikbranchen desværre ikke kan være det levebrød som det var før i tiden, har jeg færdiggjort en uddannelse som Social og sundhedsassistent i 2017 hvor der er muligheder som har min store interesse. I et par år arbejdede jeg på et bosted for borgere med senhjerneskade, hvilket var noget at det som triggede min nysgerrighed for psykiatrien. Jeg har har pt arbejde på et plejecenter, og på sigt finder jeg forhåbentligt den niche som passer mig bedst. Ville jo gerne finde et sted hvor jeg samtidig kan bruge mine kompetencer inden for musikken.

I over 30 år, har jeg arbejdet i musikbranchen, ( jeg keder mig aldrig...) så når man endelig har fri, bliver den brugt på hygge sammen med min kæreste Gitte, min søn Alexander, mine gode venner og veninder, god mad og en god vin.. en god lang fisketur (total afstresning) en tur i skoven for at fotograferer, eller bare en god film, med benene oppe på bordet, masse af cola og popcorn, og fjernbetjeningen inden for rækkevidde..

   - Tue